FRI FRAKT PÅ ORDRAR ÖVER 100 KR      SVAR INOM 24H      14 DAGARS ÖPPET KÖP      BESTÄLLNINGAR INNAN 14:00 SKICKAS SAMMA DAG

OM NORDICSUPPLY

 

NORDICSUPPLY startade år 2018 i Växjö med en enkel affärsidé, att tillgodase kunden med kvalitativa produkter till låga priser med en kundservice i toppklass. Vår huvudinriktning är försäljning och marknadsföring av hemelektronik och dess tillbehör. Med åren har vi breddat vårt sortiment inom olika segment med flera nya produkter och vi strävar hela tiden efter nya kvalitetsprodukter till rätt priser. Personalen genomgår kontinuerligt utbildning och håller sig uppdaterade med de senaste nyheterna på marknaden, allt för att kunna leda kunden till rätt köp efter sina behov. Trots att företaget är ungt finns här en gedigen och mycket lång erfarenhet av både produkter och marknad.

 

Vi på NordicSupply erbjuder en blixtsnabb leveranstid på 1-5 arbetsdagar, och beställningar som läggs innan kl 13:00 skickas ut samma arbetsdag. Vi har nära samarbete med olika fraktbolag för att säkerställa och skräddarsy en snabb och trygg leverans som passar dig. 

 

Vårt sortiment består av egna varumärken, egen import eller varumärken som vi har agenturen för i Sverige eller Norden. Vårt jobb är att hjälpa dig att hitta och välja rätt produkt för just dig. Kontakta gärna oss om du har frågor eller behöver lite rådgivning!

 

Hos oss handlar du alltid säkert och enkelt, och skulle du inte vara nöjd är vi här med en snabb och kompetent Kundtjänst och support, som gärna ger proffsig rådgivning och ett trevligt bemötande. 

 

Vår målsättning är att i ett långsiktigt perspektiv fortsätta utöka vår verksamhet. Detta sker i enlighet med vårt koncept som bygger på professionell kundtjänst och support, kvalitetsprodukter till låga priser och effektiv logistisk vilket ger snabba och korrekta leveranser. Hos oss handlar du alltid enkelt och tryggt med Swedbank Pay!

 

Kontakta oss

NordicSupply

 

E-post : service@nordicsupply.se

Telefonnummer : 072-565 37 39

 

Org-nr 556613-xxxx